راهنمای جوابدهی

مراجعین محترم، شما می‌توانید با در اختیار داشتن شماره پذیرش  و شماره اشتراک مندرج در قبض آزمایشگاه نتایج آزمایش خود را به طور مستقیم از وب‌سایت آزمایشگاه پیوند دریافت نمایید.

آزمایشگاه پیوند به منظور رفاه حال مراجعین محترم، مهر و امضای دیجیتال مسئول فنی آزمایشگاه را در جواب دریافت‌شده از طریق وب‌سایت ثبت کرده است. بنابراین فایل دریافتی به منزله جواب نهایی و تایید شده‌ می‌باشد.

جهت مشاهده راهنمای دریافت جواب اینترنتی از راهنمای ذیل استفاده نمایید.

 

کاربر گرامی شمار می‌توانید با استفاده از اطلاعاتی که بروی قبض پذیرش شما درج شده‌است، جواب  خود را از سامانه جوابدهی آنلاین دریافت کنید.

علاوه بر این شماره پذیرش و اشتراک شما در پیامکی که در زمان پذیرش نیز از سوی آزمایشگاه دریافت نموده‌اید در دسترس است.

نمونه پیامک:
خانم/ آقای ……….. به آزمایشگاه پیوند خوش آمدید!
شماره پذیرش شما : …………………
شماره اشتراک شما : ………………..

همچنین می‌توانید با ارسال شماره پذیرش خود به همان شماره‌ای که پیامک پذیرش خود را دریافت نموده‌اید، از وضعیت جواب آزمایش خود باخبر شوید.

در صورت آماده بودن جواب آزمایش و تسویه کامل هزینه آزمایش، شما می‌توانید از طریق وب سایت https://www.payvandlab.com به شرح ذیل اقدام به دریافت جواب آزمایش خود نمایید:

مراحل دریافت جواب اینترنتی:

  • ورود به وب‎سایت آزمایشگاه
  • انتخاب گزینه جوابدهی مندرج در صفحه نخست
  • ورود به درگاه به جوابدهی اینترنتی
  • انتخاب نوع کاربری خود ( بیمار- پزشک – کاربر آزمایشگاه – ازمایشگاه همکار).
  • درج اطلاعات مراجعه‌کننده در کادر‌های مشخص شده
  • با کلیک بروی آیکون “ورود” به کارتابل درخواست و پذیرش‌های انجام گرفته خود در آزمایشگاه پیوند وارد می‌شوید.
  • درصورت داشتن پذیرش‌های مختلف، آخرین پذیرش خود را جهت مشاهده جواب انتخاب نمایید.
  • صبر نمایید تا جواب شما به صورت PDF دانلود شود. این امر بسته به سرعت اینترنت شما و حجم فایل دانلود ممکن است تا 1 دقیقه نیز به طول بیانجامد. لطفاً شکیبا باشید.

راهنمای پذیرش:
شما می‌توانید به دو صورت حضوری و غیرحضوری جهت پذیرش اقدام نمایند.

به منظور بهبود روند پذیرش ، رسیدگی به درخواست مراجعین و کاهش زمان انتظار، راهبر پذیرش حاضر در سالن آماده پاسخگویی به مراجعین محترم می‌باشد.

جهت مشاهده راهنمای پذیرش از مطالب ذیل استفاده نمایید.

به منظور تسریع در امر پذیرش و کاهش زمان انتظار مراجعین ، امکان پذیرش به صورت غیرحضوری در آزمایشگاه تشخیص طبی و تخصصی پیوند فراهم می‌باشد.

مراجعین می‌توانند به شیوه‌ ذیل بدون مراجعه به آزمایشگاه، نسخه مورد نظر را جهت پذیرش ارسال نمایند:

تکمیل فرم پذیرش غیرحضوری

کارشناسان پذیرش آزمایشگاه بعد از دریافت اطلاعات شما در اولین فرصت و اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت. اطلاعات و مشخصات شما از سوی کارشناس پذیرش به ثبت می‌رسد و راهنمایی‌های لازم جهت شرایط قبل از انجام آزمایش به شما داده خواهد شد. همچنین قبض آزمایش همراه با شماره کارت مورد نظر جهت تسویه حساب مالی برای شما ارسال می‌گردد.

لطفاً پیش از ارسال نسخه مطالب زیر را مطالعه نمایید:

درخواست پذیرش در ساعات کاری آزمایشگاه مورد بررسی و اقدام می‌پذیرد.

با توجه به اینکه جهت پذیرش نسخه با تعرفه بیمه نیاز به ارائه اصل نسخه و تایید آن توسط مسئول بیمه آزمایشگاه می‌باشد، لذا چنانچه مایلید از خدمات بیمه تکمیلی خود بهره‌مند گردید، لازم است اصل نسخه را به آزمایشگاه تحویل نموده تا مبلغ آن در صورتحساب قبض شما لحاظ گردد.

در صورتی که نسخه شما از سوی سازمان‌های بیمه‌گر تایید نگردد، هزینه آزمایش با تعرفه آزاد مصوب وزارت بهداشت و درمان محاسبه می‌شود. توجه داشته باشید که هزینه آزمایش تا زمان دریافت اصل نسخه با تعرفه آزاد محاسبه و ثبت می‌گردد.

لطفاً نسخه خود را با فرمت jpg اسکن و ارسال نمایید.

در صورت درخواست پذیرش غیرحضوری و انجام نمونه‌گیری در منزل سایر آزمایش‌ها، خواهشمند است از طریق لینک مربوطه؛ پذیرش غیرحضوری (نمونه‌گیری در منزل) اقدام فرمایید.

نکته:

لازم است درخواست را 48 ساعت قبل از زمان مورد نظر ارسال نمایید.

پرداخت هزینه پذیرش آزمایش‌های درخواستی، پس از انجام پذیرش و اعلام آن از سوی آزمایشگاه می‌باشد.

(توجه فرمایید، درهیچ یک از مراحل ارسال درخواست نمونه‌گیری در منزل، مشخصات بانکی شما درخواست نمی‌گردد.)

راهنمای آزمایش کودکان:

نظر به اینکه انجام آزمایش علی الخصوص آزمایش خون برای کودکان کمی ترسناک به نظر می‌رسد بر آن شدیم تا با گردهم آوردن چند نکته ساده از این ترس‌های ناخوداگاه بکاهیم. در اینجا ذکر این نکته ضروری است که در آزمایشگاه پیوند خون‌گیری با استفاده از دستگاه رگ‌یاب (برای پیدا کردن رگ مناسب و جلوگیری از تکرار سوزن زدن) و دستگاه کاهنده درد یا زنبورک (در موارد کودکان و بزرگسالان حساس به سوزن) استفاده می‌شود. با این وجود برای آنکه روند انجام نمونه‌برداری از کودک عزیز شما در آرامش و با خاطره‌ای خوش همراه باشد توجه به نکات زیر می‌تواند  کمک کننده می‌باشد.

استفاده از ابزار کاهنده درد در هنگام نمونه گيری

وسيله ای مناسب برای کودکان و افرادی که دچار ترس از سوزن هستند.

به منظور جلب رضایت بیماران و مراجعین محترم، آزمایشگاه پیوند خدمت مفتخر به ارائه خدمتی جدید به هم میهنان عزیز می‌باشد. بر این اساس امکان نمونه گیری از فرزند دلبند شما درفضایی آرامش بخش و جذاب مختص کودکان و با استفاده از ابزار تخفیف دهنده درد در این آزمایشگاه فراهم می‌باشد.

ثبت خاطره‌ای خوش، بدون احساس ترس و نگرانی و ایجاد تجربه ای خوشایند از نمونه‌گیری و فضای آزمایشگاه ، هدیه‌ای از طرف همکاران دلسوز بخش نمونه گیری آزمایشگاه پیوند به مراجعین محترم می باشد.

آگاه‌سازی کودک از روند آزمایش و نشان دادن حقیقت ماجرا به کودک

برای کودک توضیح دهید که آزمایش او شامل چه چیزهایی است و چه کسی آن را انجام خواهد داد. کودک را برای یک درد کوچک و یا یک آخ مختصر آماده کنید به جای اینکه  به او بگوئید آزمایش دادن هیچ دردی ندارد، فقط به او بگوئید همکاری کند تا آزمایش او سریع انجام شود و بعد از پایان آزمایش از او تشکر کنید و همکاریش را تحسین نمائید.

کودک با دانستن روند خون‌گیری، احساس نگرانی کمتری خواهد داشت. به او بگویید که: ابتدا یک نوار لاستیکی (گارو) دور دست کودک بسته می‌شود. در هنگام پیچیدن نوار دور دست، حسی شبیه به فشردن بازو ایجاد می‌شود. نمونه گیر با کمک پد الکلی محل وارد‌شدن سوزن را ضد عفونی می‌کند که احساس سرد شدن پوست  را به دنبال خواهد داشت. پس از وارد کردن سوزن در دست، خون وارد سوزن می‌شود.

کودک ممکن است کمی احساس سوزش داشته باشد مانند یک نیشگون و یا ممکن است اصلاً احساس ناراحتی نکند. پس از اتمام خون‌گیری، سوزن از دست کودک خارج می‌شود و روی محل خون‌گیری چسب مخصوص قرار می‌گیرد. با او در مورد علت خون‌گیری و آزمایش خون صحبت کنید. نشان دادن وسایل خون‌گیری به کودک پیش از انجام آزمایش خون کمک کننده است. می توانید از اسباب بازی‌های شبیه وسایل پزشکی استفاده کنید. در مورد بیشتر کودکان، بهترین زمان آگاه‌کردن کودک یک یا دو روز قبل از رفتن به کلینیک و یا آزمایشگاه است.

پیش‌بینی زمان آزمایش

آزمایش کودک را برای زمانی بگذارید که او خسته و گرسنه نیست. بهتر است ابتدا از آزمایشگاه در مورد نیاز به ناشتایی و میزان نمونه موردنیاز سئوال کنید و با وضعیت کودک هماهنگ شوید. قبل از رفتن به آزمایشگاه با کودک یک تمرین انجام دهید و نمونه‌گیری را برای او تداعی کنید و میزان تکان دادن دستش را چک کنید. به او بگوئید تا 3 بشمارد و بعد نفس خود را خالی کند. کودک با این روش آرامش می گیرد و این کار به پر خون شدن رگ و شل شدن آن کمک می‌کند.

تسلط والدین بر احساسات خود و حفظ آرامش

چنانچه نوع نمونه‌برداری این اجازه را به شما می‌دهد که کودک را همراهی کنید، می‌توانید با او باشید. با این حال توجه داشته باشید که واکنش والدین به فضای پراسترس زمان خون‌گیری، بسیار بر واکنش کودک اثرگذار خواهد بود. اگر مادر، دچار نگرانی و تغییر حالات روحی شود قطعاً نگرانی کودک را دوچندان می‌کند. بنابراین آرامش والدین به طور حتم باعث کاهش نگرانی کودک خواهد.

منحرف کردن توجه کودک

مشغول‌کردن کودک  و پرت کردن حواس او در هنگام نمونه‌برداری با کتابی رنگی، اسباب بازی و یا آواز مورد علاقه معمولاً در مورد اکثر بچه ها موثر می‌باشد. البته این موضوع به سن کودک نیز بستگی دارد:

  • سنین  12 ماهگی  تا ۲ سالگی: با ساختن حباب و یا اسباب بازی‌هایی که حرکت می‌کنند و یا با نور های رنگی و تولید صدا او را مشغول کنید.
  • سنین ۳  تا ۵  سالگی: محبوبترین اسباب بازی کودک را همراه داشته باشید. اسباب بازی‌هایی که نور و صدا ایجاد می کنند، کمک کننده می‌باشد.
  • سنین ۶ تا ۱۲سالگی: باز هم از اسباب بازی‌هایی که نور و صدا تولید می‌کنند غافل نشوید. استفاده از بازی های ویدئویی (مخصوصا گوشی های هوشمند و یا تبلت ها کمک بزرگی هستند) و کتاب‌های “بگرد و پیدا کن” از دیگر راه های مشغول کردن کودک هستند. حباب ساختن یکی از بهترین روش هاست چون علاوه بر مشغول‌کردن کودک،

تنفس عمیق  در هنگام  ساخت هر حباب، به ایجاد آرامش او کمک می‌کند. تجسم و تصویرسازی ذهنی روش موثر دیگری است. همچنین می‌توانید برای کودک داستان‌های کوتاه جذاب و خنده‌دار تعریف کنید.

استفاده از کلمات محبت آمیز برای کمک به آرامش کودک

از کلماتی که در او اطمینان و آرامش ایجاد می‌کنند از قبیل صدا کردن نام او با لفظ “عزیزم” استفاده کنید. 

راهنمای نمونه گیری در منزل:

روال کاری شامل مراحل پذیرش، نمونه‌گیری و جوابدهی، به شرح ذیل می‌باشد

درخواست پذیرش می‌تواند به صورت‌های زیر صورت گیرد:

الف) پذیرش اینترنتی

شما می‌توانید بدون مراجعه حضوری به آزمایشگاه، پذیرش و درخواست نمونه‌گیری در محل مورد نظر خود را از طریق لینک ذیل ارسال نمائید، تا همکاران ما در آزمایشگاه در سریعترین زمان ممکن پس از هماهنگی با شما برای گرفتن نمونه مراجعه نمایند.

نکته:

  • درخواست را 48 ساعت قبل از زمان مورد نظر ارسال نمایید.
  • سرویس نمونه‌برداری در منزل برای افراد بالای 15 سال قابل ارایه است.
  • یکی از شرایط اصلی استفاده از تعهدات بیمه‌ای (پایه – تکمیلی)، داشتن نسخۀ معتبر (مخدوش نبوده و عاری از هرگونه خط خوردگی) می‌باشد. تاریخ دقیق و داشتن مهر معتبر پزشک (متناسب با آزمایش، پزشک عمومی یا متخصص از شرایط نسخۀ مورد قبول است. پذیرش اولیه شما براساس تصویر نسخه ارسالی صورت می‌پذیرد و همکاران ما پس از دریافت اصل نسخه و بررسی دقیق و کامل آن، در صورت نیاز به اصلاح نسخه با شما تماس خواهند گرفت
  • نحوه پرداخت هزینه نمونه‌گیری در منزل و آزمایش‌های درخواستی، پس از انجام پذیرش از سوی کارشناسان  آزمایشگاه صورت می‌گیرد.

(توجه فرمایید، درهیچ یک از مراحل ارسال درخواست نمونه‌گیری در منزل، مشخصات بانکی شما درخواست نمی‌گردد)

بدنبال ارسال درخواست غیرحضوری فرد درخواست کننده، از سوی آزمایشگاه، نام و ساعت حضور فرد نمونه بردار در منزل هماهنگ می‌شود.

هزینه آزمایش بعد از نمونه‌برداری و پذیرش نهایی از طریق واتس‌آپ یا تلفن به بیمار اعلام شده و شماره کارت آزمایشگاه جهت واریز مبلغ ارائه می‌گردد. پرداخت هزینه آزمایش می‌بایست بلافاصله بعد از اعلام تلفنی مبلغ صورت گیرد. همچنین نسخه پزشک هنگام نمونه‌برداری در منزل توسط فرد نمونه بردار اخذ می‌گردد.

ب) مراجعه حضوری همراه بیمار

همراه بیمار با در دست داشتن نسخه پزشک به آزمایشگاه مراجعه کرده و پرسنل پذیرش مطابق درخواست پزشک، پذیرش را انجام داده و توضیحات لازم در ارتباط با شرایط آزمایش به همراه بیمار منتقل می‌گردد. سپس تلفن ثابت و آدرس بیمار ثبت شده، هزینه آزمایش دریافت گردیده و در نهایت نام و ساعت حضور فرد نمونه بردار مشخص می گردد.

 لطفا در هنگام مراجعه نمونه‌بردار به منزل کارت پرسنلی و مشخصات فرد را بررسی بفرمایید.

راهنمای استفاده از تسهیلات بیمه

قوانین و مقررات بیمه  و سازمان‌ها:

آزمایشگاه تشخیص طبی و تخصصی پیوند در حال حاضر با بیمه‌های پایه‌ای همچون تأمين اجتماعي، خدمات درماني، بیمه مرکزی، نيروهاي مسلح، شهرداری و سایر ارگان، بانک و موسسات بیمه تکمیلی همانند؛ بانک ملی، بانک ملت، بانک سپه، بانک صادرات، بانک کشاورزی، شرکت نفت فلات قاره ایران، صندوق بازنشستگی شرکت نفت، کمک‌رسان ایران (sos)، بیمه دی، تجارت نو، ایران، آسیا، البرز، دانا، بیمه ما و بیمه کارآفرین قرارداد دارد؛ نحوه‌ی استفاده‌ی از برخی بیمه‌های تکمیلی به شرح زیر است: افرادی که دفترچه‌های بانک ملت، تجارت، کشاورزی، سپه،، بازنشستگان شرکت نفت را دارند، از پرداخت فرانشیز معاف هستند. همچنین درخصوص موسسات بیمه‌‌گر و  سایر ارگان‌هایی که بیمه آن‌ها در جدول فوق ذکر نشده است، فقط با ارائه‌ی دفترچه‌ی حاوی نسخه‌ی پزشک و پرداخت هزینه‌ی تست‌ها طبق تعرفه‌ی مصوب وزارت بهداشت بصورت آزاد، مورد پذیرش قرار خواهند گرفت.

موسسات طرف قرارداد:

راهنمای رعایت شرایط ناشتایی

خطاهای آزمایشگاهی در سه مرحله قبل از انجام آزمایش، انجام آزمایش و بعد از انجام آزمایش اتفاق می‌افتد. شایعترین خطاها مربوط به مرحله قبل از انجام آزمایش می‌باشد مانند شرایط آماده‌سازی بیمار، نگهداری و انتقال  نمونه و …… برای پیشگیری از این گونه خطاها، آزمایشگاه تشخیص طبی و تخصصی پیوند راهنماهای مختلفی را برای مراجعین محترم تهیه نموده که حضورتان ارائه می‌گردد. رعایت شرایط ذکر شده در این راهنما در اخذ نتایج صحیح و مقایسه آن با مقادیر طبیعی به منظور تشخیص و درمان مناسب توسط پزشکان محترم مفید می‌باشد.

اگر پزشکان یا همکاران آزمایشگاه از شما بخواهند که برای انجام آزمایش ناشتا مراجعه كنید، لطفاً‌ موارد به موارد زیر توجه کنید:

  1. در مدت زمان مشخصی قبل از مراجعه به آزمایشگاه از خوردن و آشامیدن (به جز آب) پرهیز کنید. مدت زمان ناشتایی، توصیه شده برای آزمایش های مربوط به چربی خون مثل تری‌گلیسیرید و کلسترول حداقل 12 ساعت و حداکثر 14 ساعت است. اما در صورتی که تنها قند خون ناشتا درخواست شده باشد 8 ساعت ناشتایی نیز مناسب است.
  2. بهترین زمان ناشتایی در شب است که فعالیتهای بدن به حداقل میرسد و در این حالت بیمار در شرایط مناسب نمونه گیری در صبح قرار خواهد گرفت.
  3. در مدت زمان ناشتایی از نوشیدن آب میوه، چای و قهوه خودداری کنید ولی نوشیدن آب بلامانع است، مگر آنکه توسط پزشک تذکر داده شده باشد.
  4. طی زمان ناشتایی از مصرف دخانیات، جویدن آدامس، تمرین بدنی و ورزش پرهیز نمایید. این موارد ممکن است منجر به تحریک سیستم گوارش و عضلانی و تغییر در نتایج آزمایش شود.
  5. ناشتایی برای نوزادان به مدت 4 ساعت بعد از آخرین زمان شیردهی است.
  6. در خصوص مصرف دارو در مدت زمان ناشتایی با پزشک معالج خود مشورت نمایید.
  7. برای بررسی خون مخفی در مدفوع لازم است حداقل دو روز قبل از انجام آزمایش و در طی دوره جمع آوری نمونه مدفوع، ازخوردن گوشت قرمز، گوشت سفید (مرغ و ماکیان)، ماهی، شلغم، تربچه، کلم بروکلی، گل کلم، پرتقال، موز، انگور، طالبی یا گرمک و خربزه و همچنین مصرف حبوبات، پسته، بادام زميني، كشمش و ذرت پرهیز نمائید. همچنین توصیه می گردد که حداقل 2 روز قبل از انجام آزمایش از مصرف داروهای زیر نیز اجتناب شود:
    سالیسیلات ها مانند آسپرین، سایر داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (مانند ایبوپرفن، ایندومتاسین، دیکلوفنات سدیم)، مصرف قرصهای آهن (مانند کپسول هماتینیک و ففول)، آنتی اسید ها ، داروهای کلشیسین دار ،ترکیبات ید دار، دیورتیک های تیازیدی، رزپین و ویتامین C.
  8. برای انجام آزمایش VMA ادرار 24 ساعته لازم است از 3 روز قبل از انجام آزمایش از مصرف مواد غذایی مثل قهوه، وانیل، شکلات، موز و کاکائو خودداری گردد.
  9. پس از نمونه‌گیری می‌توانید رژیم غذایی عادی و فعالیت روزانه را آغاز كنید.

آزمایش های بررسی سلامت:

پزشکان معتقدند باید در دوره‌های زمانی مشخص برای انجام آزمایش‌های پزشکی اقدام شود. آزمایش‌های پزشکی مخصوص سنین بالا نیستند و فرد باید از همان جوانی به فکر پایش سلامتی خود باشد. چکاپ‌های پزشکی منظم، در تمام گروه‌های سنی، کمک می‌کند زودتر از مشکلات جسمی اطلاع پیدا شود و درنتیجه بهتر با آن‌ها مقابله صورت گیرد.

تست‌های آزمایشگاهی (چکاپ) را نیز شامل این آزمایش‌ها می‌دانند:

  • آزمایش‌های مربوط به چربی خون مانند کلسترول، تری گلیسرید، LDL و HDL
  • آزمایش‌های مربوط به شمارش سلول‌های خونی
  • آزمایش‌های مربوط به بیماری دیابت مانند اندازه‌گیری قند ناشتا، هموگلوبین A۱c
  • آزمایش‌های مربوط به عملکرد کبد مانند بیلیروبین، آنزیم‌های کبدی بخصوص SGPT، SGOT و آلبومین
  • آزمایش‌های مربوط به عملکرد تیرویید مانند TSH، T۴ و T۳.
  • آزمایش‌های مربوط به بررسی عملکرد کلیه مانند آنالیز ادرار، اندازه‌گیری اوره و کراتینین
  • آزمایش‌های مربوط به الکترولیت‌های خون مانند اندازه‌گیری سدیم، پتاسیم، کلسیم خون
  • آزمایش‌های مربوط به غربالگری بیماری‌های بدخیم مانند PSA در تشخیص سرطان‌های پروستات و آزمایش پاپ اسمیر در زنان برای تشخیص سرطان‌های دهانه رحم

لازم به ذکر است که باید نتایج چکاپ‌های قبلی باید نگهداری شود، در بسیاری از موارد مقایسه نتایج تست‌های آزمایشگاهی با نتایج قبلی کمک شایانی به تشخیص بیماری‌ها توسط پزشکان می‌کند؛ لذا نگهداری و همراه داشتن نتایج آزمایش‌های قبلی هنگام مراجعه به پزشک یک امر ضروری است. همچنین برای تشخیص بیماری‌هایی همچون ایدز، هپاتیت C. و B. و…، اهدای خون و آزمایش‌های دوره‌ای توصیه می‌شود.

انجام آزمایش ملکولی کووید-19 قبل از پرواز

براساس آخرین دستورالعمل ابلاغی، شرط ورود مسافران از طریق مرز‌های هوایی بسیاری از کشورها، ارائه برگه آزمایش منفی کرونا از کشور مبداء می‌باشد.

در این خصوص آزمایشگاه تشخیص طبی و تخصصی پیوند بعنوان آزمایشگاه مرجع در تشخیص ملکولی کرونا ویروس جدید (CoVID-19)” و مورد تایید تمامی شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی (بجز هواپیمایی ماهان) در انجام و گزارش نتیجه آزمایش ملکولی کووید-19 آماده ارایه خدمات مورد نیاز مسافران پرواز‌های خارجی در صدور برگه گزارش آزمایش کووید-19 در فرمت استاندارد و به زبان انگلیسی می‌باشد.

توجه داشته باشید در زمان ورود به کشور مقصد، نباید از زمان صدور گواهی تست منفی PCR بیش از 48 و در بعضی از کشور‌ها بیش از 24 ساعت گذشته باشد. همچنین داشتن اصل گواهی تست منفی کرونا و ارائه کپی آن به مسئول پذیرش در فرودگاه و همچنین تکمیل فرم خوداظهاری و دارا بودن بیمه نامه مسافرتی معتبر نیز الزامی است.

مدارک مورد نیاز پذیرش آزمایشگاه پیوند جهت آزمایش CoVID-19 PCR (ویژه مسافران پروازهای بین‌المللی):

کپی کارت ملی

کپی گذرنامه

کپی بلیط پرواز (بلیط الکترونیک)

تکمیل فرم اطلاعات پذیرش آزمایش کووید-19 قبل از پرواز خارجی و ارایه پرینت آن

مشخصات واکسیناسیون فرد متقاضی (نوع واکسن- تعداد دوز- تاریخ تزریق) در صورت انجام

با توجه به بازه زمانی مورد نیاز جهت انجام آزمایش و جوابدهی آزمایش ملکولی کووید19،
ساعت پذیرش بیماران جهت نمونه‌برداری
روزهای شنبه الی چهارشنبه از 6:30 صبح لغایت 19:00
روز پنجشنبه از ساعت 06:30 الی 17:00 می باشد.

درصورتی که پذیرش تا قبل از ساعت 14:00 صورت پذیرد، جوابدهی آزمایش CoVID-19 PCR بصورت روزانه می‌باشد!

توجهبا توجه به زمان اعتبار نتیجه آزمایش (24-48ساعت با توجه به ایرلاین)، لطفاً زمان مراجعه به آزمایشگاه جهت انجام آزمایش ملکولی کووید-19 را با مشورت آژانس مسافرتی خود طوری انتخاب بفرمائید که در بازه یادشده نتیجه حاضر شود و از مراجعه زودتر از موعد برای انجام آزمایش خودداری کنید.

آمادگی های پیش از آزمایش

راهنمایی اولیه آمادگی پیش از انجام آزمایش

همه آزمایشها نیاز به آمادگی قبلی ندارند اما انجام بیشتر آزمایشها نیازمند رعایت نکاتی است که اگر به خوبی مراعات گردند موجب رسیدن به نتایج درست آزمایشگاهی می شوند. شاید پرسشی که بیش از دیگر سئوالات از سوی بیماران مطرح می شود، مسئله ناشتایی است. بدیهی است که شما باید معنای دقیق ناشتا بودن را بدانید

به طور کلی منظور از ناشتایی این است که

نباید طی 10 الی 12 ساعت پیش از انجام آزمایش غذا بخورید

نباید طی 10 الی 12 ساعت پیش از انجام آزمایش مایعات بنوشید

خوردن آب طبق رژیم عادتی هر شخص مانعی ندارد

نباید طی 10 الی 12 ساعت قبل از انجام آزمایش آدامس بجوید

نباید از شکلات های مختلف، مینت (ترکیبات نعنا دار)، شربت­های سینه یا قرص های نرم کننده گلو استفاده نمایید.

داروهایی را که پزشک اجازه قطع مصرف آنها را صادر نکرده، مثل گذشته مصرف نمایید اما هنگام نمونه گیری، پرسنل نمونه گیر را از مصرف آنها آگاه کنید.

نکته مهم دیگر آگاه بودن آزمایشگاه از سوابق دارویی و بیماری شماست. درصورتی که بیماری خاصی دارید یا داروی بخصوصی مصرف می کنید حتما  هنگام نمونه گیری، به پرسنل نمونه گیر اطلاع دهید.

آزمایش قند خون ناشتا

آزمایش قند خون دو ساعته

آزمایش چربی خون

آزمایش ادرار

آزمایش مدفوع

آزمایش هورمون های تیروئید

آزمایش اسپرم

آزمایش urine cytology


آزمایشگاه تشخیص طبی و تخصصی، پاتولوژی، ژنتیک پزشکی و مولکولی پیوند در 17 مرداد, سال 1383 توسط جناب آقای دکتر بهزاد پوپک و سرکارخانم دکتر گلاره خسروی‌پور، در فضایی حدود 100 مترمربع تاسیس و راه اندازی شد و تا سال 1385 در زمینه تست‌های عمومی به ارائه خدمات آزمایشگاهی پرداخت.

کلیه حقوق برای آزمایشگاه پیوند محفوظ می باشد